Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (Joregon)      Join Date: Oct 2016       06-21-2020, 11:57 AM Reply   
I have a 2004 centurion elite v with a MerCruiser 350 MAG EFI that is slow to start and when it does, the idle is around 500, even when cold. is this controlled by the IAC valve? seems like it should idle a bit higher to start and then idle down after warming up.

Anything else I should look into? I am unsure how idle is controlled otherwise.

thanks!

Edit, I believe the previous owner replaced with a less expensive non-mercruiser part (automotive, not marine grade). not sure if that is pertinent but thought I would throw it out there.

Last edited by Joregon; 06-21-2020 at 12:02 PM.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 2:53 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2019 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us