Articles
   
       
Pics/Video
       
Wake 101
   
       
       
Shop
Search
 
 
 
 
 
Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
WakeWorld Home
Email Password
Go Back   WakeWorld > Boats, Accessories & Tow Vehicles

Share 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old     (Brendon444)      Join Date: Jul 2011       08-23-2011, 12:55 PM Reply   
boats a 06 sanger 150 hrs. Engine seems to have a miss or slight stumble at full throttle. The boat still does top speed and rpms just kind of misses or stumbles while it is getting there, also sometimes maybe a slight backfire or pop but not always.

Changed fuel filter and cleaned distributer cap. Does any one no what the silver thing is above the fuel filter? water separator etc?

Also perfect pass servo seized which i fixed today so im assuming moisture not drying engine compartment may be causing me this troubles.

I have ordered new plugs, cap and rotor and also wires so im going to try that once they come in. Has anyone had a similar problem or could direct me on things to look at. This is my first inboard so this is new to me although im familar with car engines.

thanks this is driving me nuts would like to get my boat back up and running. Ps. shops around this area arent very helpful and would just start throwing parts at it. Would like to do as much as i can first.

 
Share 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT -7. The time now is 3:46 AM.

Home   Articles   Pics/Video   Gear   Wake 101   Events   Community   Forums   Classifieds   Contests   Shop   Search
Wake World Home

 

© 2019 eWake, Inc.    
Advertise    |    Contact    |    Terms of Use    |    Privacy Policy    |    Report Abuse    |    Conduct    |    About Us